+36 30 211 37 02

Select Pro

Tömeges automatizált szűrés és jelöltkövetés

Fair és objektív kiválasztás

A tesztek és kérdőívek segítenek pontosabban azonosítani az elvárásoknak megfelelő jelölteket. Az online előszűrés miatt minden jelöltnek ugyanazokat az akadályokat kell vennie, hogy továbbléphessen a kiválasztási folyamatban.

Álláshirdetés, regisztráció, életrajzi adatok, háttérellenőrzés

A karrieroldalon megjelenő álláshirdetésre történő jelentkezés során a jelölt megadhatja a pozíció szempontjából releváns önéletrajzi adatait. A regisztráció elküldésével az adatai máris rendelkezésre állnak, kereshetőek, a háttérellenőrzés (pl. volt munkatárs, hátralékos ügyfél stb.) automatikusan lefut.

Döntéstámogatás és riportok

Az életrajzi adatok, a teszteredmények és az interjú alapján a szoftver kiértékeli és kategóriákba sorolja a jelöltet. A figyelmet vagy beavatkozást igénylő esetek automatikusan megjelölésre kerülnek. A részletes HR-riport tartalmazza a tesztkitöltés minden eredményének grafikus megjelenítését, az eredmények szöveges értelmezését és a javasolt interjúkérdéseket. A folyamat bármely szintjén elutasítható a jelölt; az elutasítási indokok a statisztikába kerülnek.

E-mail értesítések

Alaposan átgondoltuk, mikor érdemes automatikus e-mail üzeneteket küldeni a jelölteknek és az adminisztrátoroknak. Mi sem szeretjük, ha teleszemetelik a postaládánkat...

Hozzáférési szintek, jogosultságok, biztonság

Három különböző jogosultsági szint, adminisztrátori hozzáférés, SSL kapcsolat. A jelöltek adatait egy évig tároljuk (az adatokat ezután anonimizáljuk, de a statisztikai eredmények megmaradnak).

Egyszerű és informatív felhasználói felület, amely bárhonnan elérhető

Az utóbbi hét év online tesztkiértékelési gyakorlatát és a vállalati HR-felhasználók igényeit szem előtt tartva egy praktikus és intuitív alkalmazást fejlesztettünk, amely asztali gépekről és tabletről is használható.

Munkakör-specifikus tesztek, kérdőívek

A kívánt kompetenciákat mérő, a célzott munkakörre kifejlesztett vagy összeállított tesztek és kérdőívek (pl. személyiség-kérdőív, általános tudásteszt, piaci ismeretek kérdőív, figyelemvizsgálat, matematika teszt, nyelvi teszt stb.) fejlesztése során az a cél, hogy be tudjuk bizonyítani a tesztbattéria prediktív erejét, vagyis azt, hogy képes előre jelezni a jó teljesítményt.

Régiók, területek beállításának lehetősége

A jelölteket a rendszer automatikusan képes az egyes régiókhoz vagy területekhez besorolni, így mindig a helyi közvetlen felettes kezelheti a jelöltet.

Részletes statisztika

A jelöltek adatait, az eredményeiket, a kiválasztási folyamat állomásait, a régiókat, az elfogadási-elutasítási arányokat és indokokat tartalmazó adatok grafikonjai és statisztikái megtekinthetőek és letölthetőek.

Rugalmas kiegészítő szolgáltatások

Munkaköri profil összeállítása, saját norma kialakítása, egyedi kitöltő felület és cégre szabott adminisztrációs felület. Visszajelzés a jelölteknek, segítség a riportok értelmezésében, tanácsadás kritikus esetekben. Tegyen próbára minket!