+36 30 211 37 02

Rólunk

A Centura 2003 óta dolgozik a kompetencia-alapú HR, a munka- és szervezetpszichológia és a kapcsolódó informatikai fejlesztések speciális területein.

Portfóliónk

Eszközeinket igyekszünk partnereink igényeinek és a kutatásokon alapuló, tudományos modelleknek megfelelően kialakítani. Tevékenységünk a munkakörök értékelésétől a kompetenciák definiálásán és mérésén át a személyiség- és képességtesztek kialakításáig és a kapcsolódó informatikai fejlesztésekig terjed.

Munkamódszerünk

Szívesen dolgozunk projekt rendszerben, mert abban hiszünk, hogy eszközeinket minden esetben a felhasználók igényeihez és alkalmazott informatikai rendszeréhez kell alakítanunk. Szeretnénk, ha eszközeink nem többletadminisztrációt, hanem többletinformációt, megbízható adatot szolgáltatnának a felmérésekben résztvevő személyekről, csoportokról, munkakörökről, szervezeti egységekről.

Munkatársaink

Munkatársaink nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szakemberek a munka- és szervezetpszichológia, a humáninformatika és jog területéről.

A Centura magyar tulajdonú cég, alvállalkozói a tanácsadói szakma magasan képzett, közös projektek során összeszokott tagjai.